به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان آذربایجان شرقی دومین همایش مبلغین مهدوی در روز دوشنبه شانزدهم خرداد ۱۴۰۱ به همت بنیاد استان جهت حضور طلاب و فعالان فرهنگی در مدارس و ارتباط با کودکان در موضوعات مهدوی با تدریس حجت الاسلام قدوسی برگزار شد.
در ابتدای این همایش حجت الاسلام آقاجانی مدیر بنیاد استان ضمن خیرمقدم به میهمانان حاضر در همایش به بیان ویژگی های انسان منتظر پرداخت و گفت از ویژگی های انسان منتظر امید به آینده جهان است انسان همواره با امید زندگی میکند اگر امید به آینده نباشد انسان دچار افسردگی می شود در نتیجه سرنوشت جهان را نگران کننده می بیند از دیگر ویژگی ها آمادگی است، یعنی نوجوان ما باید بداند که چه نقشی دارد.
وی اندیشیدن به آینده، زندگی و زیستن با یاد او و جهانی شدن یعنی انسان از خودش بیرون بیاید و جهانی شود را از دیگر ویژگی ها دانست و گفت بعنوان مثال کسی که درختی را از خیابان می کند و در منزل خودش می کارد فکر و تدبر این شخص از خودش و خانه خودش بالاتر نیست و نمی رود.
در ادامه حجت الاسلام حسینی مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گفت: در موضوع مهدویت شبهات زیادی داریم و متاسفانه در این زمینه اطلاعاتمان کم است. نمی توانیم در این زمینه به نحو احسن پاسخگو شبهات باشیم در این حین اگر دونفر هم نظاره گر باشندفکر می کنند اسلام جواب ندارد.
اگر در موضوعی می خواهیم فعالیت کنیم باید خودمان را آماده کنیم مخصوصا در مباحث مهدویت که در این عرصه زمانی بسیار مهم و حساس می باشد.واقعیت تلخی است اما در مسائل اعتقادی به شدت ضعف داریم. بعنوان مثال وقتی می پرسند خدارا ثابت کن حتی درک صحیح یک مطلب را هم نداریم تا ارائه داده باشیم. شاید از برهان ها بتواند مطالبی را بیان کند ولی این موارد بدرد دانش آموزان نمی خورد.
ضرورتا باید اطلاعاتمان را زیاد کنیم مطالعه داشته باشیم و فهم صحیح روایات هم مسئله مهمی است بعضا یک روایتی را مطالعه می کنیم بعد روایت را رد می کنیم درحالی که نتوانستم روایت را درست درک کنیم.
در ادامه همایش حجت الاسلام قدوسی به بیان ویژگی مهم فعالین در عرصه های تبلیغاتي و فرهنگي پرداخت و گفت: آمادگیبرای شنیدن و یادگیریدر کودکان ۸ دقیقه است، بنابراین، باید آمادگی هر یک از شاگردان خود را در تدریس در نظر داشته باشید و فعالیت آموزشی خود را متناسب با سطح آمادگی دانش آموزان معین کنید.
این کارشناس گفت، زبان مخاطب(کودک و نوجوان) عوض کردن صدا بالا پایین کردن صدا، تنوع در برنامه، از دیگر نکاتی است که باید به آن توجه شود.
حجت الاسلام قدوسی در ادامه افزود؛ اجرای مسابقه (ایجاد تحرک)، هم صدایی با بچه ها(برنامه تععاملی)، اجرای بچه ها (شرکت دادن بچه ها در کارها)، استفاده از طنز
گفتگو بصورت شعری(شعر خوانی) و استفاده از تصویر (بیان مسائل با استفاده از تصاویر) (پویانمایی) از جمله متد و روش هایی است که برای مبلغین در مدارس حائز اهمیت است.
در پایان این همایش حجت الاسلام قدوسی در بین شرکت کنندگان مسابقه ای به صورت شفاهی برگزار و به برگزیدگان هدایایی اهدا کرد.